TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Žuvis alaus tešloje
Žuvis alaus tešloje

Porcijų skaičius: 6


INGREDIENTAI:
6 vienetai lydekos filė
1 vienetas citrinų (sulčių)
Tešlai:
200 mililitrų alaus
2 vienetai kiaušinių
120 gramų kvietinių miltų
2 žiupsneliai druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Filė nusausinama, apšlakstoma citrinos sultimis ir paliekama apie 15 min pasimarinuoti.

2.
Išplakami kiaušiniai, suberiami miltai, druska, supilamas alus. Viskas išplakama iki vienalytės masės.

3.
Supjaustoma žuvies filė ir sudėdama į tešlą.

4.
Puode įkaitinamas aliejus. Žuvies gabalėliai verdami, kol gražiai paruduos.




admin · 2022-01-09 18:00 · 380 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt